Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că troleibuzul în flăcări din Capitală „ilustrează perfect incompetenţa administraţiei Firea şi în privinţa transportului în comun” şi consideră inacceptabil ca viaţa oamenilor să fie pusă în pericol pentru că parcul auto al STB este învechit.

„Troleibuzul în flăcări ilustrează perfect incompetenţa administraţiei Firea şi în privinţa transportului în comun. Solicit explicaţii publice de la Primarul General, Gabriela Firea, şi de la directorul STB! Vă reamintesc că directorul STB a fost trimis de doamna Gabriela Firea la conferinţa mea de presă de vineri pentru a mă sabota, alături de viceprimar şi alţi angajaţi ai STB şi ai Primăriei. Acestea sunt preocupările STB şi ale doamnei Firea, nu modernizarea parcului auto al STB! Este inacceptabil ca viaţa oamenilor să fie pusă în pericol pentru că parcul auto al STB este învechit, troleibuzele, autobuzele, tramvaiele sunt absolut mizerabile, iar toate achiziţiile făcute de doamna Firea sunt cel puţin dubioase”, a scris duminică Nicuşor Dan, pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCosete Chichirău despre derapajul lui Bădulescu: Agresivitatea lor nu ne sperie, ci ne motivează. Nicuşor Dan va câştiga Primăria Bucureştiului
Articolul următorNoi dezvăluiri despre băieții deștepți din Sănătate: anchetă despre roboți medicinali la suprapreț