Consilierul PNL în cadrul sectorului 1, Dan Podaru, a depus, luni, la DNA, o plângere penală împotriva primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, dar și a președintelui USR Bucureşti, Vlad Voiculescu şi a lui Ionel Stoica, funcţionar public al Primăriei Sectorului 1. Podaru îl acuză pe edil de necunoaștere a legislației și de tentative de intimidare.

Consilierul liberal susține că atât Armand, cât și Voiculescu, ar fi încercat să-l oprească să depună mărturie într-un proces pe care primăria condusă de Clotilde Armand îl are cu o companie de salubritate care operează în Sectorul 1.

“Intimidarea este evidenta, eu voi depune mărturie oriunde voi fi chemat, inclusiv prin Corpul de procedură civilă, nu pot să refuz. Prin demersurile sale, Clotilde Armand a dovedit că, pe lângă faptul că este un primar abuziv, nu cunoaște nici legea. Este evidentă tentativa de intimidare atât din postările lui Clotilde Armand și Vlad Voiculescu, cât și din preluarea mesajului de către fostul jurnalist Ionel Stoica, șeful biroului de presă al PS1. El (Stoica – N.R.) uită că nu poate folosi instrumentele și paginile oficiale ale instituției pentru atacuri politice.

În timpul rundelor de negocieri cu acel prestator de servicii de salubritate în sectorul 1 se ajunsese la o propunere de reducere a facturii de circa 10 miliona de euro pe care edilul a respins-o. De atunci, Primăria și CL S1 au pierdut milioane,” a afirmat Dan Podaru.

Realitatea Plus a încercat să -i contacteze pe cei vizați de reclamație consilierului PNL S1, dar până la ora publicării acestui material nu a reușit să obțină reacții de la aceștia.

 VEZI textul inregral al plângerii penale AICI

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentDeputatul USR Dan Barna a discutat cu o delegaţie parlamentară austriacă despre aderarea României la Spaţiul Schengen
Articolul următorDan Barna după ce s-a prescris Dosarul Hexi Pharma: Sunteți mulțumit domnule președinte Iohannis?