Premierul României a reacționat la scandalul grotesc făcut de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care l-a agresat pe candidatul PNL la Primăria Capitalei, Nicușor Dan.

 Ludovic Orban a declarat că Gabriela Firea la trimis pe viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescula conferința lui Nicușor Dan să facă scandal. 

”S-au descalificat. Firea l-a trimis pe Bădulescu acolo ca să împingă la un scandal, să împiedice exprimarea liberă, normală, civilizată a unui candidat la primărie. S-au descalificat, și-au dat foc la valiză. Prin această atitudine au arătat clar că nu le pasă de bucureșteni și că singurul lor obiectiv e să le la gioale acelora care spun adevărul din București și despre administrația catastofală a PSD în București”, a declarat Ludovic Orban.

O conferință de presă tensionată a avut loc în Prelungirea Ghencea, organizată de Nicușor Dan. La fața locului a ajuns și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a intervenit permanent în timp ce candidatul susținut de PNL și USR a încercat să prezinte bilanțul mandatului Gabrielei Firea.

 

 

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentVIDEO-Viceprimarul Bucureștiului, Bădulescu, a făcut scandal și l-a îmbrâncit pe Nicușor Dan într-o conferință de presă
Articolul următorDan Barna despre scandalul făcut de Bădulescu: E un eveniment fără precedent, prin violența și stupiditatea lui