Premierul Ludovic Orban a afirmat că decizia PNL de a-l susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei este fermă, iar orice speculaţie cu privire la acest aspect este lansată de ”cei cărora a început să le fugă pământul de sub picioare”, informează news.ro.

 

Orban susţine că Nicuşor Dan are capacitatea de a câştiga Primăria Capitalei, precizând că acesta cunoaşte problemele Bucureştiului şi are soluţii pentru a rezolva problemele cetăţenilor.

Orban a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că decizia PNL este clară în privinţa susţinerii lui Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei.

”Am luat decizia foarte clară, Nicuşor Dan este candidatul PNL, candidat care este sprijint şi de partenerii noştri. De altfel, acest lucru este clar, limpede. Nicuşor Dan are capacitatea de a câştiga Primăria Capitalei şi ceea ce mă interesează pe mine, cunoaşte problemele Bucureştiului şi are soluţiile pentru a rezolva problemele bucureştenilor”, a declarat Orban.

Potrivit acestuia, ”este vital pentru Bucureşti să se producă o schimbare profundă”.

”Singurul care poate să aducă această schimbare în bine este Nicuşor Dan, toate speculaţiile care apar pe surse în diferite canale de presă sunt de fapt lansate de cei cărora a început să le fugă pământul de sub picioare după decizia pe care am luat-o de a-l sprijini pe Nicuşor Dan”, a mai afirmat Orban.