Liderul USR Dan Barna i-a transmis, marţi, un mesaj extrem de tăios liderului PSd, Marcel Ciolacu. Barna spune că PSD nu va avea niciodată voturile USR pe moțiune “Cât timp PSD înseamnă minciună şi hoţie” nu veţi avea niciodată voturile USR, a afimat Barba, propunându-i liderului PSd să programeze referendumul pentru iniţiativa ”Fără penali în funcţii publice”odată cu alegerile parlamentare, pentru ”a deveni mai credibil”, conform News.ro.

Dan Barna i-a transmis, marţi, un mesaj liderului PSD:

”Bună dimineaţa, domnule Marcel Ciolacu. Am citit în presă că vă bate gândul unei moţiuni, din aceasta depusă cu câteva săptămâni înaintea alegerilor, şi vă întrebaţi dacă aţi avea voturile USR. M-am gândit să nu vă las prea mult în aşteptarea răspunsului şi vă răspund simplu şi pe înţeles: Nu veţi avea voturile USR, cât timp PSD înseamnă clanul Firea-Pandele, cât timp PSD înseamnă Florin Iordache şi Şerban Nicolar. Cât timp PSD înseamnă minciună şi hoţie nu veţi avea niciodată voturile USR pentru o moţiune de cenzură sau alt demers de genul acesta”, i-a transmis Barna lui Ciolacu, într-un mesaj video postat pe Facebook.

Liderul USR i-a făcut şi o propunere liderului PSD: ”În schimb, vă propun altceva pentru a ne arăta că vorba despre o altfel de politică nu este doar o vorbă goală. Vă propun să programăm referndumul pentru Fără penali în funcţii publice odată cu alegerile parlamentare. Haideţi să facem asta şi atunci poate veţi deveni un pic mai credibili. Şi dumneavoastră şi PSD. Până atunci, nu sunt voturi de la USR pentru o moţiune de cenzură”.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că ar depune o moţiune de cenzură la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban în situaţia în care preşedintele USR, Dan Barna, ar fi dispus să susţină, alături de parlamentarii USR, demersul PSD.

“Să nu mai vină domnul Barna să-l înjure în Parlament pe Orban, că-l susţine! Dacă vrea, să mă anunţe, doar un sms să-mi dea! «Dom-le, depune moţiunea!» Şi o depun, şi o votăm, şi a trecut”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la TVR.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentMinistrul Cîțu despre majorarea nesustenabilă a pensiilor: ”De unde atâta tupeu și atâta cinism la PSD?”
Articolul următorNicuşor Dan şi-a prezentat priorităţile programului cu care s-a înscris în cursa electorală