Cseke Attila spune, după o întâlnire cu reprezentanții AOR, că așteaptă propuneri pentru ordonanța de urgență care va modifica Codul Administrativ: „Cooperarea dintre MDLPA și structurile asociative este necesară pentru buna funcționare a autorităților publice locale”, conform Mediafax.

„Așteptăm, din partea tuturor structurilor asociative ale administrației publice locale, propuneri de modificare a acestui proiect, în raport cu problemele semnalate în ultimul an și jumătate de la aplicarea Codului Administrativ. Structurile asociative sunt deja un partener tradițional al MDLPA și vom continua dialogul și consultările în domenii esențiale pentru că, doar prin colaborare și valorificând și experiența liderilor locali, putem găsi cele mai bune formule de eficientizare a activității pentru buna funcționare a autorităților locale”, a precizat ministrul dezvoltării, Cseke Attila.

El a avut, joi, o întâlnire cu reprezentanții Asociației Orașelor din România (AOR), în cadrul căreia au fost discutate o serie de solicitări și probleme cu care se confruntă autoritățile publice locale în implementarea legislației existente și în derularea unor proiecte.

„Cu această ocazie, ministrul Cseke Attila a menționat că, săptămâna trecută, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a demarat procesul prealabil de consultare publică având ca temă proiectul de Ordonanță de urgență a Guvernului pentru modificarea și completarea OUG nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare”, transmite MDLPA.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentAnca Dragu a discutat cu ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Andrew Noble, despre colaborarea româno-britanică post Brexit
Articolul următorCHECK-IN. Compania de drumuri, amendată de Poliția Rutieră