Imagini șocante au fost surprinse cu un senator USR care a bătut un inspector bancar. Este vorba de parlamentarul Virgil Marius Bob, care l-a lovit cu telefonul în cap pe bărbat. Scenele violente au fost surprinse într-o sală de evenimente cu zeci de persoane așezate la mese.

Senatorul USR de Sălaj, Virgil Marius Bob, i-ar spart capul unui inspector bancar la o masă. În urma unei discuții mai aprinse la un eveniment, senatorul Virgil Bob a agresat o altă persoană, lovindu-l în cap cu un obiect contondent, cel mai probabil cu telefonul mobil, conform unor surse judiciare.

Vă reamintim, USR a lansat campania „Fără penali în funcții publice”, iar senatorul s-a ales cu o plângere penală la parchet. 

Virgil Marius Bob este senator din acest an și este cunoscut în spațiul public pentru participarea la concursul de muzică X-Factor, unde demnitarul cântă versuri precum “Nu mai beau, nu mai duc pahar la gură/ Am capul mare și cred că e si cam prost, e plin de bere si rachiu”.

Condamnații au interzis la alegerile locale și parlamentare

Plenul Camerei Deputaților a adoptat, marți, cu o largă majoritate, ca for decizional, proiectele de lege care interzic participarea la alegerile locale și parlamentare a candidaților condamnați pentru infracțiuni săvârșite cu intenție.
Proiectele au fost adoptate cu 248 și, respectiv 250 de voturi “pentru”, toate partidele fiind de acord cu noile prevederi.
Potrivit noilor reglementări legislative, nu au dreptul de a-și depune candidatura și nu pot fi alese în funcțiile de consilier local, consilier judeţean, primar sau preşedinte al consiliului judeţean ori senator sau deputat, „persoanele care la data depunerii candidaturii au fost condamnate definitiv la pedepse privative de libertate pentru infracțiuni săvârșite cu intenție, dacă nu a intervenit reabilitarea, amnistia postcondamnatorie sau dezincriminarea”.
 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentDeputatul USR Emanuel Ungureanu ia atitudine: PSD vrea amânarea Planului pentru combaterea cancerului
Articolul următorReacția USR la cazul senatorului violent: ”USR respinge orice fel de violență din spațiul public”