USR a acuzat marți, în timpul audierilor din comisii la care participă candidaţii propuşi în Cabinetul Dacian Cioloş, că PSD şi PNL îi resping ”braț la braț” pe aceștia. Reprezentanții formațiunii amintesc că vor merge până la capăt, în timp ce liberalii și social-democrații nu au avut curajul să-și asume guvernarea. 

“Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României. PSD şi PNL resping braţ la braţ candidaţii propuşi de USR pentru ministere. Nu reuşesc să treacă peste propriile lor supărări, interese, calcule politicianiste. Votul pe care îl vedem în comisii nu are nimic de-a face cu măsurile din program sau calitatea miniştrilor”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

USR amintește că a fost singurul partid care a venit cu o propunere de guvern și un program de guvernare pentru că PNL și PSD ”au fugit de responsabilitate și nu au avut curajul să vină cu propuneri.”

”USR va merge până la capăt cu aceste propuneri pentru că avem nevoie cât mai rapidă de un guvern care să scoată ţara din criză”, se mai arată în comunicat. 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentPreședintele Iohannis, mesaj de la Cotroceni, în plină criză sanitară și politică
Articolul următorIohannis, mesaj în cea mai neagră zi: „Valul 4 se dovedește mult mai agresiv decât cele mai apocaliptice prognoze” – Noi RESTRICȚII