Uniunea Salvaţi România anunţă că va vota împotriva moţiunii de cenzură şi acuză PSD de lipsă de responsabilitate, deoarece vrea să dea jos Guvernul “în plină pandemie” şi cu trei luni înainte de alegeri.

“În plină criză de sănătate publică, PSD vrea să lase România fără Guvern. Astăzi, PSD a depus moţiune de cenzură împotriva Guvernului, în vreme ce România a ajuns la peste 70.000 de cazuri de COVID-19 şi peste 3.000 de persoane decedate din cauza virusului de la declanşarea pandemiei. Lipsa de responsabilitate a PSD devine astăzi criminală. USR va vota împotriva moţiunii de cenzură. România trece astăzi prin cea mai gravă criză din ultimele decenii. Ne confruntăm cu un virus extrem de periculos, iar consecinţele economice nu au întârziat să apară: zeci de mii de firme au fost afectate de criză, sute de mii de angajaţi au rămas fără locuri de muncă, România a ajuns la un deficit uriaş, ţara noastră plăteşte cea mai mare dobândă la împrumuturi dintre ţările UE”, a precizat Uniunea Salvaţi România într-o postare pe Facebook.

Conform USR, “ultimul lucru” de care are nevoie România este o criză politică.

“Cum ar putea fi sănătos pentru ţară să dai jos guvernul în plină pandemie?! Şi care e logica să dai jos guvernul acum, când mai sunt doar trei luni până la alegeri?! PSD nu a învăţat nimic din dezastrul lăsat în urmă de cele 3 guverne ale lui Dragnea”, se arată în postare.

Articolul precedentBogdan Muzgoci, despre interviul cu procurorul Negulescu: “Mulți oameni de la butoane ar trebui să se teamă. Unii poate chiar să-și facă bagajele și să fugă”
Articolul următor100 TU DECIZI! Cristi Misăilă, primarul scos din jobenul lui Oprișan și taxa de spart semințe