USR va propune un Cabinet propriu în cazul unui eșec al discuțiilor care vor avea loc miercuri cu liderii partidelor din fosta coaliție de dreapta. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele partidului, Dan Barna.

Prima opțiune a USR este refacerea coaliției cu PNL și UDMR. 

”Depinde ce se va întâmpla în dialogul preşedinţilor de mâine după-amiază, dacă se deschid negocierile, pe bune ca să spun, probabil la începutul săptămânii viitoare, s-ar putea luni, marţi, să avem o concluzie. Dacă mâine se spune doar nu discutăm, nu vrem să avem niciun fel de dialog, lucrurile s-ar putea să se rezolve chiar mai repede”, a anunțat Barna marți seară, la TVR. 

Întrebat dacă USR ia în calcul să prezinte în Parlament un Cabinet propriu, vicepreședintele USR a răspuns: ”Categoric, care s-ar putea să fie pe vineri sau, cel mai târziu, luni.”

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentCulisele Statului Paralel | S. R. Stănescu: Cioloș va reveni la Guvern, e programat, Iohannis a primit mutarea în plic
Articolul următorFlorin Cîțu după întâlnirea cu Cioloș: ”Solutia cea mai buna pentru Romania este coalitia de dreapta, aceasta coalitie”