„Plătim din buzunarul nostru incompetența Guvernului PSD-PNL”, acuză partidul USR, în privința ratelor pe care românii le plătesc la bănci.

„Ai luat un credit ipotecar legat de ROBOR în valoare de 300.000 de lei? Astăzi, plătești mai mult cu 1.059 de lei față de ianuarie. Lună de lună, peste 1.000 de lei. Asta, în timp ce salariile au rămas la fel și totul s-a scumpit.

România după 1 an de PSD-PNL la guvernare”, au spus cei de la USR, pe pagina lor de Facebook. Cei de la USR îi nominalizează în postarea lor pe președintele României, Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu, președintele PSD și Nicolae Ciucă, președintele PNL și șef al Guvernului.

BNR a majorat marți, 8 noiembrie 2022, dobânda-cheie la 6.75%, nivel record al ultimilor 12 ani. Decizia luată în ultima ședință de politică monetară va afecta toți românii cu rate la bănci.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentUngureanu: ”Nu avem de ce să o dăm afară pe Clotilde Armand din partid până nu avem o sentință finală. Avem o suspiciune! Nu este un verdict!”
Articolul următorUSR: “Preţurile la energie nu se fac din pix. PSD şi PNL să explice românilor şi companiilor ce se va întâmpla cu adevărat după 1 ianuarie 2023”