USR PLUS au stabilit noi nominalizări pentru funcțiile de prefect și subprefect:

Tulcea, prefect – Ștefan Bicov

Este avocat definitiv cu dreptul de a pune concluzii la toate parchetele și instanțele de judecată, inclusiv la Înalta Curte de Casație si Justiție și la Curtea Constituțională. Este membru al Baroului Tulcea din 2010 și profesează în cadrul propriului său cabinet de avocatură din 2013.

Vaslui, prefect – Marcel Lăudatu

Este licențiat în istorie și fizică-chimie, fiind absolvent al unui master de Studii Europene – Afaceri Europene în cadrul Universității „Gheorghe Asachi” din Iași. Din 2014 este administrator în cadrul Asociației GALILEI.RO, un ONG care desfășoară proiecte educaţionale în colaborare cu unităţile şcolare și cu alte organizaţii neguvernamentale specializate în educaţie. În perioada 2005-2017, a fost administrator în cadrul societății S.C. Eurozed SRL, asigurând consultanță informatică pentru farmaciile aflate în relaţii contractuale cu CJAS Vaslui.

Botoșani, subprefect – Magda Oleniuc

Este absolventă de științe economice și de științe juridice și urmează un masterat în audit și management. Are o experiență de peste șapte ani în funcții de management, din care trei ani în domeniul bancar, în cadrul Volksbank România, și patru ani ca director comercial cu mandat de administrare a unei societăți private cu profil agricol. În prezent este antreprenor, desfășurându-și activitatea în cadrul unui centru de limbi străine și interpretariat.

Cluj, subprefect – Camelia Sălcudean

Este licențiată în științe economice, a absolvit un master de Managementul dezvoltării afacerilor în cadrul Universității „Babeș Bolyai” din Cluj și mai multe cursuri de specializare în cadrul Institutului Bancar Român. A ocupat diferite funcții în cadrul BCR, activând în principal în zona de contact dintre business și IT, identificând soluțiile optime pentru diferite fluxuri de activitate și având contribuții la dezvoltarea și implementarea unor aplicații informatice bancare.

Dâmbovița, subprefect – Marinela Manea

Este expert contabil și conferențiar universitar în cadrul Universității Valahia din Târgoviște. Predă cursuri în domeniul contabilității instituțiilor publice, a instituțiilor de credit și în domeniul auditului. A publicat șapte cărți de specialitate în aceste domenii, fiind coautor al altor patru cărți situate la granița dintre economie și științe juridice și a 50 de articole publicate în mai multe reviste de specialitate.

Dolj, subprefect – Iustin Dumitrescu

Este avocat stagiar în cadrul Baroului Dolj, fiind absolvent al Facultății de Drept și al unui masterat de Drept Privat în cadrul Universității din București. După absolvirea studiilor universitare, a promovat examenul de avocat în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților și cel de definitivat în profesia de consilier juridic în cadrul Colegiului Consilierilor Juridici Dolj. A ocupat funcția de consilier juridic în cadrul mai multor firme, fiind de asemenea avocat stagiar colaborator în cadrul unui cabinet de avocat.

Neamț, subprefect – Ionuț Meraru

Este absolvent al Facultății de Științe Economice, secția Management, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Are o experiență profesională de peste 20 de ani în vânzări, în mai multe companii naționale și multinaționale.

Vrancea, subprefect – Radu Țigănuș

Este absolvent al Facultății de Relații Comerciale și Financiar-Bancare Interne și Internaționale și al unui masterat în domeniul Controlului Financiar-Fiscal și Auditului în cadrul Universității Româno-Americane. A lucrat ca economist, având o experiență de peste 15 ani în domeniul bancar si antreprenorial, și ca practician în insolvență și evaluator autorizat ANEVAR, fiind atestat definitiv de Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România.

Vâlcea, subprefect – Robert Vasile Achim

A absolvit Facultatea de Drept și un masterat de Dreptul Afacerilor în cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. A fost consilier juridic în mai multe societăți comerciale și în cadrul Autorității Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, printre activitățile sale numărându-se verificarea și avizarea răspunsurilor la solicitările adresate instituției.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentVINERI, ora 18:00: Cum a ajuns ARO Câmpulung, mândria României, o ruină – Dezvăluiri senzaționale la Culisele statului paralel
Articolul următorPremierul Cîțu: ”Vom ajunge la 100.000 de vaccinuri pe zi. Vom atinge 10 milioane de români în septembrie”