USR PLUS salută decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a trimite la reexaminare legea prin care o suprafaţă de teren de 46 de hectare de la Romexpo trece din proprietatea statului în cea a Camerei de Comerţ şi Industrie a României pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar.

“Salutăm decizia preşedintelui Iohannis de a trimite la reexaminare legea prin care statul român oferă gratuit un teren în valoare de sute de milioane de lei din Bucureşti. USR PLUS a făcut un apel la preşedintele după ce CCR a respins sesizarea grupului parlamentar privind această lege. USR PLUS susţine dezvoltarea şi investiţiile, dar nu în defavoarea cetăţenilor. Considerăm că, dacă se doreşte valorificarea terenului şi unor proiecte imobiliare în acel spaţiu, trebuie organizată o procedură transparentă de licitaţie. În Parlament, vom face, din nou, toate demersurile necesare pentru a opri tunul imobiliar în valoare de milioane de euro”, a scris alianţa, pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentCulisele statului paralel, ora 18.00 – RADIOGRAFIA premierilor din România – Ce a făcut Nicolae Văcăroiu în mandatul său
Articolul următorCulisele Statului Paralel: Guvernarea Văcăroiu, cea care a sărăcit românii și a făcut primii milionari