Liderul PLUS Bucureşti, viceprimarul Capitalei Vlad Voiculescu, afirmă, miercuri, că la Craiova, Dreapta nu a reuşit să câştige Primăria, dar avea majoritate în Consiliul Local, până când un consilier ales pe listele PNL a votat cu PSD, astfel social-democraţii reuşind să impună ambii viceprimari.

”La Craiova, Dreapta nu a reuşit să câştige primăria, dar avea majoritate în Consiliul Local. Asta însemna şi că putea alege viceprimarii. Important. Avea şi putea. Nu mai poate. Astăzi, domnul Dan Diaconu, ales Consilier Local pe listele PNL şi finul domnului Pavel Badea, fost candidat PNL la primărie, a uitat că USL nu mai există şi a votat cu PSD. Ambii viceprimari au fost impuşi de către PSD. Cu asta, Craiova va avea întregul executiv controlat de PSD”, a scris, miercuri, pe Facebook, Vlad Voiculescu, potrivit news.ro.

Potrivit acestuia, ”Olguţa Vasilescu (PRM, acum PSD) cu Solomon (PCR, UNPR, FSN, PSD, PDL, PP-DD, PRO, acum PER) controlează jocul”.

”Mă întreb şi eu alături de colegii şi prietenii de acolo câţi ani va trebui să mai îndure Craiova şi ţara asta această cumetrie transpartinica greţoasă? PS: Fiul fostului candidat PNL la Primăria Craiovei candidează pe un loc eligibil din partea PSD la Camera Deputaţilor”, a mai scris Voiculescu.

 

 

 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentUSR cere demisia ministrului Justiției: ”Candidează pe aceeași listă cu un inculpat”
Articolul următorConfruntarea de la Realitatea PLUS: Negulescu și Florea, dezvăluiri despre supravegherea SRI a procurorilor și cum acționa STATUL PARALEL