Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, acuză că zecii de mii de „locuri de muncă pentru cineva” există în continuare în instituțiile statului, ca reacție la trimitereea în judecată a fostului ministru Florian Bodog. El spune că PNL a dus mai departe moștenirea vechii politici.

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, scrie, luni, pe Facebook, că cineva care lucreză la o companie privată i-a povestit cum o fată a venit la interviu și a spus că dorește să se angajeze doar cu jumătate de normă pentru că „mi-a găsit tata un loc la stat și nu l-aș lăsa până nu văd dacă îmi place la dumneavoastră”.

„A adăugat că nu trebuie să se ducă la serviciul de la stat”, menționează Voiculescu despre cazul semnalat.

Acesta atrage atenția că luni, fostul ministru al Sănătății. Florian Bodog tocmai a fost pus sub acuzare de DNA pentru o faptă de acum 4 ani „care seamănă foarte tare cu asta. A găsit și dânsul un loc de stat la stat pentru cineva”.

Vlad Voiculescu bănuiește că „măcar mii dacă nu zeci de mii de astfel de există în continuare în instituțiile statului. La fiecare nivel”.

Voiculescu mai spune că în timp ce scria postarea „PSD tocmai anunță că e pregătit să preia guvernarea”, după 8 luni de guvernare în care „PNL a dus mai departe moștenirea vechii politici, blocând orice reformă reală”.

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a fostului ministru al Sănătății Florian Bodog, care ar fi acoperit o consilieră absentă să-și ia salariul.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentDan Barna: ”Ca să fie spus clar: am fost trași pe sfoară de PNL și UDMR!”
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL / Florin Cîțu, mut la atacul Ungariei. De ce a mers premierul în locul lui Klaus Iohannis la summitul din Ucraina