Nicuşor Dan consideră că ideea ca preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, să fie desemnat premier după alegerile din acest an este foarte bună. ”E un om foarte serios care a făcut lucruri bune şi ca primar şi ca preşedinte de Consiliu Judeţean. E un om foarte serios şi pe partea de dezvoltare şi pe partea de limitare a cheltuielilor publice”, afirmă Dan.

Nicuşor Dan a fost întrebat, duminică seară cum i se pare propunerea preşedintelui USR, Elena Lasconi, ca preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, să fie desemnat premier.

”E foarte bună. Adică e un om foarte serios care a făcut lucruri bune şi ca primar şi ca preşedinte de Consiliu Judeţean. E un om foarte serios şi pe partea de dezvoltare şi pe partea de limitare a cheltuielilor publice. Însă înainte de prim-ministru cred că importantă este o majoritate în Parlament, pentru că n-ajungi prim-ministru dacă nu eşti susţinut de un grup de partide care să formeze o majoritate. Şi aici este discuţia. Întrebarea este dacă toate partidele de dreapta vor reuşi să formeze împreună o majoritate”, a declarat Nicuşor Dan.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentOPERAȚIUNEA ELENA LASCONI PREȘEDINTE ÎN LOCUL CODRUȚEI KOVESI
Articolul următorZIUA LIMBII ROMÂNE, SERBATĂ LA VASLUI CU TZANCA URAGANU. RESPONSABIL AR FI “DEPUTATUL ȘAORMA” ADRIAN SOLOMON – VIDEO