Liderul USR, Dan Barna, a declarat că proiectul privind abrogarea dispoziţiilor referitoare la pensiile speciale ale parlamentarilor depus de PNL reprezintă un “bambilici legislativ”.

Șeful USR consideră că astfel se doreşte obţinerea unei amânări, în condiţiile în care formațiunea pe care o conduce a depus deja un proiect similar.

“Nu mai departe de săptămâna trecută am cerut încă o dată Parlamentului să pună pe ordinea de zi problema pensiilor speciale. Nu s-a dorit acest lucru. Astăzi, PNL vine şi propune un proiect de lege nou, care să rezolve această problemă. Proiect de lege există de multă vreme şi e depus de USR. Ceea ce se întâmplă acum e doar un bambilici legislativ, care urmăreşte să reia un traseu prin Parlament deja parcurs în bună măsură. Pe scurt, PNL vrea o amânare. Domnilor de la PSD şi PNL, vreţi să îi ascultaţi pe români şi să eliminaţi pensiile speciale? Convocaţi mâine plen reunit şi votaţi proiectul care există deja. Românii vor dreptate, nu joacă de-a demagogia şi legiferarea”, a scris liderul USR, luni, pe Facebook.

Articolul precedentGuvernul britanic intenţionează să redeschidă activităţile comerciale neesenţiale la 15 iunie
Articolul următor„Reducerea numarul de parlamentari la 300”. Noul proiect politic al USR