Organizaţiile judeţene din Arad ale USR şi PLUS au anunţat, joi, că au semnat un acord pentru alegerile locale, potrivit căruia vor fi desemnaţi candidaţi comuni, potrivit Agerpres.

Acordul prevede că USR va avea candidaţii pentru Primăria Arad şi pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Pe lista de consilieri pentru Consiliul Local Municipal Arad, USR va avea 16 candidaţi, iar PLUS, şapte candidaţi.

Pentru Consiliul Judeţean, USR desemnează 21 de candidaţi, iar PLUS, 12 candidaţi.

“De astăzi, Alianţa USR PLUS are un protocol şi pentru judeţul Arad (…) Vom propune arădenilor oameni oneşti, profesionişti, care vor contribui la o schimbare fundamentală a felului în care Aradul este administrat”, a declarat vicepreşedintele USR Arad, senatorul Adrian Wiener.

Liderul organizaţiei judeţene PLUS Arad, Octavian Iercan, a amintit că cele două formaţiuni politice sunt “împreună” încă de la campania “Fără Penali în Funcţii Publice”.

“Pentru că avem acelaşi ADN politic şi pentru că ne dorim ca arădenii să se simtă reprezentaţi, vom fuziona în toamnă”, a mai spus Iercan.

Formaţiunile şi-au stabilit modul de alocare a candidaţilor şi pentru celelalte primării din judeţ.

 
 
Articolul precedentSondaj INSCOP: Nicușor Dan are aproape 9 procente în fața Gabrielei Firea în București
Articolul următor100% TU DECIZI! Kelemen Hunor, parlamentarul-poet cu 4 case. Șeful UDMR nu vede statul de drept