Primarul USR al Braşovului, Allen Coliban, a declarat, miercuri, că începerea urmăririi penale împotriva viceprimarului Flavia Boghiu, colega sa de partid, este o acţiune “cu iz politic” şi că speră ca instanţele să facă lumină cât mai repede în acest dosar, “vechi de trei ani”, conform Agerpres.

Edilul a subliniat că Flaviei Boghiu i se reproşează că “a organizat un muzeu” împreună cu reprezentanţii unei fundaţii, Asociaţia Amural.

“Haideţi să ne gândim ce înseamnă anchetele de corupţie, faptele penale, ce i se reproşează. Pe de o parte, avem toate cazurile de corupţie prezentate la nivel naţional în ultima perioadă, oameni care folosesc avioane private să se ducă să mănânce caviar în insula Capri şi asta dintr-o mită din banul public. (…) Ce i se reproşează Flaviei? Că a dat o catacombă, o hrubă nefolosită, unei asociaţii, să realizeze un muzeu. Pentru orice român, orice om care se uită raţional la cele două talere ale Justiţiei este clar unde este dreptatea. (…) Că ne place, că nu ne place, este o acţiune cu miză politică”, a afirmat Coliban la Digi24.

El a precizat, însă, că nu Flavia Boghiu “a dat” catacombele Asociaţiei Amural.

“Nu a dat-o, ci asta este învinuirea care i se aduce, pentru că, în fapt, nici măcar nu avea atribuţia gestionării patrimoniului, era atribuţia celuilalt viceprimar (n.r. – viceprimarul PNL Sebastian Rusu)”, a precizat primarul braşovean.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentFermierii, furioși pentru că plata subvențiilor întârzie nejustificat de mult. Producătorii agricoli cer măsuri urgente
Articolul următorUSR cere ministrului Agriculturii, Florin Barbu, să prezinte concluziile verificărilor efectuate de Corpul de control în Delta Dunării