Tucker Carlson, primul jurnalist american care i-a luat un interviu președintelui rus Vladimir Putin după invazia rusă în Ucraina, față în față cu jurnalista Realitatea PLUS Ana Maria Păcuraru. 

Interviu-exploziv, marca Realitatea PLUS! Ana Maria Păcuraru, coordonatorul Departamentului Externe, pregătește un interviu cu celebrul Tucker Carlson, fost prezentator TV la Fox News. 

Tucker Carlson va sosi, în curând, în România, pentru materializarea interviului-eveniment. 

Tucker Carlson a mai vizitat țara noastră în vara lui 2023, la scurt timp după ce a părăsit postul american Fox News, în ciuda audiențelor record, pe fondul unui scandal legat de asaltul asupra Capitoliului din 6 ianuarie 2021, ziua în care Joe Biden a preluat oficial mandatul de la Donald Trump.

Realizatorul TV, considerat unul dintre cei mai influenți susținători ai fostului președinte american Donald Trump, a fost surprins, atunci, la un restaurant din Parcul Herăstrău, unde a și făcut mai multe fotografii cu fanii. 

 

Articolul precedentAna Maria Păcuraru Dobra – singurul jurnalist român de la evenimentul NATO
Articolul următorMircea Geoană, interviu exclusiv pentru Realitatea PLUS! Când va decide dacă va candida sau nu pentru președinția României