Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a afirmat, marţi seară, că USR PLUS nu se va implica în alegerile interne de la PNL, întrucât se va găsi colaborare cu oricare dintre cei doi candidaţi. Anca Dragu susţine că partidele din coaliţie nu simt tensiunile din PNL; deşi la şedinţe partidipă atât premierul Florin Cîţu, cât şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

Anca Dragu a vorbit, marţi seară, la A 7 TV despre alegerile din PNL şi USR PLUS, care pot genera discuţii şi dezbateri.

”Este vorba de competiţie aici. Vorbim despre două partide noi care au fuzionat, acest partid nou, USR PLUS, este normal să aibă şi ceva, n-aş spune tensiuni, dar această competiţie neori mai vocală. Noi acum ne găsim pe drumul împreună. În politică există competiţie şi e normal să fie competiţie, nu e normal să fie înţelegeri pe sub masă (…) Nu trebuie să sărim o linie, aici sunt de acord”, a declarat Anca Dragu.

Aceasta susţine că niciodată nu trebuie rupte punţile de comunicare.

”Si în aceste competiţii şi, după ce se vor fi ales şefii partidelor, tot noi o să lucrăm împreună. Întotdeauna le-am spus colegilor mei să nu ardă punţile de comunicare (…) noi între noi, în interiorul partidului, dar şi cu celelalte partide”, a mai declarat Anca dragu.

Întrebată dacă USR PLUS ar prefera ca Florin Cîţu sau Ludovic Orban să fie preşedinte la PNL, Dragu a afirmat: ”Nu cred că este cazul să ne băgăm noi în competiţia de la PNL, eu am o relaţie personală şi instituţională bună atât cu premierul Cîţu, cât şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor, domnul Ludovic Orban. Este rolul PNL să-şi aleagă un preşedinte şi sunt convinsă că vom găsi colaborare”.

”În coaliţie discuţiile merg foarte bine, la şedinţele coaliţiei participă şi premierul şi preşedintele Camerei, nu aş spune că simţim aceste tensiuni, dar, cum politica este şi despre luptă, mai apar aceste lupte şi declaraţii….”, a adăugat Anca Dragu.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentMinisterul Sănătății: 168 de medicamente esențiale care ar urma să nu lipsească din România și să fie decontate 100%
Articolul următorMinistrul Cristian Ghinea: ”Regiunile vor accesa fonduri europene direct la Bruxelles”