Candidatul Alianţei Dreapta Unită (ADU) la funcţia de primar al municipiului Piteşti, deputatul USR Ionuţ Moşteanu, a declarat duminică, după ieşirea de la urne, că a votat pentru un oraş modern.

“Am votat pentru un Piteşti modern, pentru un Piteşti în care toate cartierele să fie importante, pentru un Piteşti din care niciun copil să nu mai vrea să plece. Mergeţi cu toţii la vot, haideţi să alegem primarul cu o majoritate, nu ca până acum, cu o minoritate”, a transmis Ionuţ Moşteanu.

El a subliniat că este important ca fiecare cetăţean să-şi exprime votul, pentru a nu-i lăsa pe alţii să-i decidă viitorul.

Pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti au intrat în competiţie şase candidaţi: actualul edil Cristian Gentea (PSD), Ionel Dragoş Codrea (AUR), Mihai Coteţ (PNL), Remus George Chivescu (Partidul Mişcarea România Suverană), Ioana Pârvu (PUSL) şi deputatul USR Ionuţ Moşteanu (Alianţa Dreapta Unită). 

Articolul precedentUn șarpe a „vizitat” o secție de votare din Oltenia. Panicați, oamenii au chemat jandarmii
Articolul următorAlegeri 2024. Răsturnare de ierarhie în România. Date de la sediul Institutului de Sondare a Opiniei Publice