Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea PSD-PNL care “pedepseşte munca şi sacrifică veniturile oamenilor în numele finanţării incompetenţei administraţiei actuale”, neţinând cont de românii care i-au spus că “proiectul nu e nici cinstit, nici eficient”.

“Klaus Iohannis a promulgat legea PSD-PNL care prevede că dacă munceşti două ore, trebuie să plăteşti pentru opt. Asta face un preşedinte cu presupus pedigree liberal, în plină criză, cu inflaţie-record de aproape 17% şi cu 35% din populaţie în risc de sărăcie. Această lege nu face decât să arate cât de mult contează pentru preşedinte vocea românilor care i-au spus în repetate rânduri că proiectul nu e nici cinstit, nici eficient. Pedepseşte munca şi sacrifică veniturile oamenilor în numele finanţării incompetenţei administraţiei actuale. Şi arată, mai ales, cât de greţos este cinismul Coaliţiei PSD-PNL, care promitea solemn că nu vor exista taxe noi sau taxe mărite. A mai muncit o zi Klaus Iohannis. A mai pus o semnătură pe falimentul ţării”, a scris Drulă, miercuri, pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentAtenţionare de călătorie emisă de MAE – Grevă a sindicatelor din Poliţia de frontieră din Marea Britanie şi Irlanda de Nord
Articolul următorAlexandra Păcuraru: „Vom intra în Schengen, dar cu fruntea sus! Uniți, vom impune forță și nu vom mai ingenunchea niciodată!”