Regina Elisabeta a II-a va rămâne în amintirea întregii lumi drept un simbol al demnității și stabilității, transmite liderul USR, Cătălin Drulă, în mesajul de condoleanțe: „Decesul Majestății Sale este cu adevărat finalul unei ere”, anunță mediafax.

„Condoleanțele noastre merg către familia regală și întregul popor al Marii Britanii. Regina Elisabeta a II-a va rămâne în amintirea întregii lumi drept un simbol al demnității și stabilității. Majestatea Sa s-a aflat alături de poporul britanic timp de peste 70 de ani în momente de celebrare la fel ca în momentele dificile fiind monarhul britanic cu cea mai lungă domnie din istoria Regatului”, transmite Cătălin Drulă.

El afirmă că Regina Elisabeta a II-a, care recent a celebrat Jubileul de Platină, este pentru cei mai mulți oameni din întreaga lume singurul monarh britanic cu care am fost contemporani.

„Decesul Majestății Sale este cu adevărat finalul unei ere”, mai spune Drulă.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Irlandei de Nord a murit, joi, 8 septembrie, la Castelul Balmoral, reședința sa din Scoția, unde s-a retras în ultima perioadă. Regina avea 96 de ani și se afla pe tron de 70 de ani, având cea mai îndelungată domnie din istorie.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentA murit Regina Elisabeta a II-a! Marea Britanie este în DOLIU
Articolul următorComisia Europeană a aprobat o schemă a guvernului României de 4 miliarde euro pentru sprijinirea mediului privat în contextul invaziei Ucrainei de către Rusia