Acuzații grave la adresa lui Clotilde Armand! Liberalii spun că edilul din sectorul 1 ar pune la cale un tun de nu mai puțin de 100 de milioane de euro! Banii ar urma să vină de la bugetul local și ar trebui folosiți pentru înlocuirea sau recondiționarea a peste 800 de lifturi din blocurile din sector.

Clotilde Armand este acuzată de filiala PNL Sector 1 că nu implementează proiecte votate în Consiliul Local și, mai mult, ar intenționa să facă un „cadou” de 100 de milioane de euro către „firme prietene” care să repare sau să înlocuiască lifturile din sector.

Filiala PNL Sector 1 a emis un comunicat de presă, în aceasta dimineață, în care dezvăluie că peste 800 de lifturi din sector au nevoie de reparații capitale sau înlocuire totală, iar totul ar fi posibil prin intermediul fondurilor europene.

Cu toate acestea, Clotilde Armand ar dori să pună în practică un alt scenariu, iar 100 de milioane euro ar urma să fie oferite ”cadou”, fără licitație, fără transparență, pentru a obține capital electoral.

”Mega-pomană electorală pregătită de Clotilde Armand! Sezonul pomenilor electorale a început în Sectorul 1! Într-un mod total netransparent, călcând în picioare legea, primarul Armand dorește să sifoneze cel mai probabil prin firme de casă 100 de milioane de euro, din banii cetățenilor.

În Sectorul 1 sunt peste 800 de lifturi care necesită reparații capitale sau înlocuire totală. Într-o administrație performantă, aceste lifturi s-ar fi reparat sau ar fi fost înlocuite cu ajutorul fondurilor europene, iar cei 100 de milioane de euro ar fi fost folosiți pentru sutele de proiecte pe care primarul Sectorului 1 le are deja votate și nu le implementează. Ei bine, primarul Armand dorește să ofere într-un mod total netransparent 100 de milioane de euro pentru repararea sau înlocuirea acestor lifturi, fără licitație, fără să știm circuitul banilor publici.

Că Armand încalcă legea, nu e nimic nou, dar să transforme asociațiile în complici la infracțiunile ei, este ceva de neacceptat! Fără licitație, așa cum cere legea, fără SEAP, așa cum cere legea, dar cu multă iresponsabilitate și nepăsare față de locuitorii Sectorului 1, Armand-hoața ar vrea să cumpere ilegal voturi.

PNL Sector 1 îndeamnă asociațiile de proprietari să fie precaute și să analizeze cu atenție propunerile ilegale și strict electorale ale lui Clotilde Armand. Sa nu se facă complici la infracțiunile ei!”, au transmis reprezentanții PNL Sector 1, prin intermediul unui comunicat.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentȘedință crucială a Coaliției PSD-PNL după ultimele tensiuni și amenințări generate de noua Lege a pensiilor
Articolul următorO nouă șansă pentru România! Aderarea țării noastre la Spațiul Schengen, pe ordinea de zi a a Consiliului JAI