USR Iași cere prin vocea liderului Cosette Chichirău ca autoritățile să ia măsuri după ce liberalii au organizat un eveniment politic fără să respecte normele de sănătate publică.

“Au reînfiinţat USL şi acum se simt pe cai mari, mai presus de lege. Baronul pesedist Chirica şi baronul penelist Alexe au adunat într-un restaurant peste 100 de membri de partid, fără măşti, fără distanţare socială. Pe la televizor, PNL aruncă vina în stânga şi în dreapta pentru că oamenii nu se mai sinchisesc de Covid, dar liderii lor sunt primii care încalcă regulile, iar toţi ceilalţi se iau după ei. Se întâmplă asta la doar o zi după declaraţia managerului de Boli Infecţioase din Iaşi care avertiza că spitalul mai are un singur pat liber la terapie intensivă şi în săptămâna în care România a înregistrat cele mai multe cazuri din ultimele luni. În loc să se preocupe de sănătatea ieşenilor, îi vedem în adunări de partid ce se pot transforma in focare de Covid. În loc să fie un exemplu, ei arată că pentru noul USL regulile sunt tot facultative“, afirmă Cosette Chichirău, candidatul USR-PLUS la Primăria Iaşi.

„Aștept de la Poliția Română să se sesizeze și să-i sancționeze pe cei doi baroni. Legea e lege pentru toți și pentru Rareș Bogdan, și pentru Alexe și pentru Chirica”, a adăugat deputata.

 

 

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 11. De la priza de Teleorman, la drona bulgărească
Articolul următorUSR Plus și-a anunțat candidații pentru București