​Deputata Cosette Chichirău şi-a anunţat luni demisia din USR, ea afirmând că „mişcarea reformistă a generaţiei noastre trebuie continuată şi revigorată, iar la USR motorul e cam gripat şi nu mai trage”.

„Când faci aceleaşi lucruri cu aceleaşi metode şi aceiaşi oameni ani de zile şi nu obţii rezultate, e cazul să încerci altceva. N-am vrut să renunţ la USR prea devreme, dar s-au acumulat destule dovezi că acum nu mai este prea devreme. Poate chiar puţin cam târziu. Avem nevoie sa regăsim vigoarea şi dinamismul anilor trecuţi. Avem nevoie de un partid suplu, cu structuri minime în teritoriu, cu candidaţi aleşi pe sprânceană, ca în 2016, cu un proiect simplu şi clar de reforme anti-corupţie şi pro-dezvoltare”,a scris Chichirău pe Facebook.

Deputata spune că nu va pleca și din Parlament, iar la următoarele alegeri va candida, din nou la Primăria Iași.

„A venit timpul să investesc într-un proiect nou, mai suplu, mai inteligent, mai dinamic. Rămân deputat şi candidez la Primăria Iaşi. Cum am anunţat acum un an, nu voi mai candida la parlamentare, de la niciun partid, nici măcar de la unul nou. Două mandate sunt arhi-suficiente, dar sunt gata să fiu mentorul altora. Dincolo de asta, hai să vedem cum construim ceva mai mare şi mai adaptabil”, mai spune Chichirău.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentPreşedintele USR, Cătălin Drulă: ”Vreau să construim pentru 2024 această mişcare care să dea României o soluţie pe care o caută”
Articolul următorAlin Nica, șeful Consiliului Județean Timiș, anchetat penal