Cristian Ghinea, unul dintre strategii USR, pariază că Nicușor Dan își va reînnoi mandatul de primar general al Capitalei, în timp ce candidatul coaliției, Cătălin Cîrstoiu se va clasa pe locul 3. 

Cristian Ghinea a lansat un pariu online în care prezintă deja ce scoruri vor avea principalii candidați la Primăria Capitalei.

El spune că Nicușor Dan va lua 40% din voturi, fiind urmat de Cristian Popescu-Piedone, cu 31% din voturi, în timp ce candidatul comun al coaliției PSD-PNL, medicul Cătălin Cîrstoiu, n-ar lua decât 9% din voturi.

Asta cu toate că, în campania electorală a lui Cîrstoiu, un rol important de jucat îl are Gabriela Firea, scrie Realitatea Plus. Aceasta a devenit coordonator de campanie, alături de Sebastian Burduja și împreună vor trebui să îl propulseze pe medicul Cîrstoiu în preferințele electoratului.

Pe ultimul loc în lupta pentru Primăria Generală, Cristian Ghinea îl vede pe Mihai Enache de la AUR, pe care l-a numit “candidat de umplutură”. 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentAna Maria Păcuraru dă tonul în politica internă și internațională, din fruntea Departamentului Externe. Emisiunea “Raport de Zi revine”, din 25 martie, la Realitatea PLUS
Articolul următorCum poți candida la alegerile locale și parlamentare din partea AUR? Vezi aici!