Viceprimarul comunei Vărădia din județul Caraș Severin, Dorin Racu, a fost ridicat de INTERPOL, după ce a fost dat în urmprire internațională de americani. Acesta era căutat pentru încălcarea condițiilor de eliberare preventivă și are acuzații pe rol, conform postării de pe site-ul oficial american.

Viceprimarul comunei Vărădia din județul Caraș Severin, Dorin Racu, a fost ridicat de INTERPOL în cursul zilei de vineri, 3 februarie, după ce a fost dat în urmărire internaţională de către Departamentul de Justiție al Statelor Unite ale Americii, Biroul Procurorului General din Louisiana.

Dorin Racu era căutat pentru încălcarea condițiilor de eliberare preventivă și are acuzații pe rol, conform postării de pe site-ul oficial american, scrie gandul.ro

”Dorin Racu a fost arestat de Departamentul de Homeland Security pe data de 18 august 2014 pentru mai multe acuzații de fraudă online si prin telefon. El a fost eliberat însă în prealabil. Racu şi alţii ar fi fraudat sute de victime în Louisiana şi în alte state cu peste un milion de dolari. Schema a fost realizată pe site-uri web de anunțuri clasificate, cum ar fi Craigslist și Ebay. Racu este singurul fugar în acest caz. Dorin Racu este străin ilegal și are legături cu sud-estul regiunii Louisiana, California și New York. Istoricul penal al lui Dorin Racu este format din: furt de identitate, deținere de bunuri furate, fals, spălare de bani și opunere de rezistenţă în fata unui ofițer”, se precizează pe site. 

Articolul precedentDan Barna: România a pierdut în fiecare zi în care Iohannis, Ciolacu și Ciucă s-au făcut că nu aud și nu văd
Articolul următorTensiuni în USR Sector 3 din cauza viceprimarului Lucian Judele