Copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş susţine că, după mandatul actualului primar general al Capitalei, Gabriela Firea, “Bucureştiul arată ca un Voluntari mai mare”.

“Nicio propagandă electorală, finanţată cu milioane de euro, nu poate ascunde o realitate tulburătoare. În plină pandemie sanitară, cetăţenii din capitala celui de-al şaselea stat membru al Uniunii Europene se plâng că nu au cu ce să se spele. Când oamenii au nevoie de apă caldă, doamna Firea distribuie circ. Iar acum ţinta propagandei este Nicuşor Dan pentru că e omul care, alături de consilierii Alianţei USR PLUS, va scoate la lumină toată corupţia şi incompetenţa din Primăria condusă de doamna Firea. După mandatul doamnei Firea, Bucureştiul arată ca un Voluntari mai mare, prin practicile de clan folosite şi importate de la domnul Pandele”, a scris Cioloş, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

El spune că “PSD ştie să murdărească, dar nu şi să cureţe”.

“Gabriela Firea continuă să folosească doar armele propagandei – singura ei expertiză, de altfel. În 2016, eu eram fiul lui Soros, aşa cum azi acelaşi PSD încearcă să îl asocieze pe Nicuşor Dan cu interlopii. PSD ştie să murdărească, dar nu şi să cureţe, cât timp nici bucureştenilor nu e în stare să le distribuie apă caldă”, mai spune Cioloş. 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentUSR: PSD aruncă în haos bugetul României prin modificările aduse la rectificarea bugetară
Articolul următorGrupul pentru Dialog Social îl susține pe Nicușor Dan: ”Pentru București, mandatul Gabrielei Firea a fost un dezastru”