Dan Barna, fost vicepremier al Coaliției PNL-USRPLUS-UDMR, a criticat dur, într-o postare pe Facebook, decizia premierului interimar Florin Cîțu de a alocat un miliard de lei pentru primării din fondul de rezervă al Guvernului, din calculele șefului Executivului lipsind însă cele conduse de membri USR.

“Nemernicia prin care Câțu a golit fondul de rezervă al Guvernului și l- a distribuit tuturor primăriilor, mai puțin primăriilor conduse de primari USR, confirmă, o dată în plus, că acest om nu avea ce să caute în această pozitie, că pălăria îi era mult prea mare.
 
Să te răzbuni pe niște sute de mii de cetățenii ai României pentru că nu mai ai susținere în Parlament arată nu doar cinism ci și o nedisimulată ticăloșie”, afirmă Barna, în postarea de pe contul său de Facebook. 
 
Tot astăzi, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că depune o plângere penală pe numele lui Florin Cîțu și a demnitarilor implicați în decizia Guvernului de a aloca din Fondul de Rezervă bani pentru primarii PNL și UDMR. Liderul PSD îi acuză pe aceștia de abuz în serviciu. 
 
Reamintim că Guvernul interimar condus de Florin Cîțu a alocat, miercuri seară, peste un miliard de lei din Fondul de Rezervă primarilor. Banii au fost direcționați cu precădere înspre primarii PNL care l-au votat la Congres, dar și spre UDMR. Mai exact, 80% din sumă merge la edilii PNL și UDMR, iar restul, la PSD.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentPremierul împarte bani primarilor care l-au votat la Congres: 1.10 miliarde din fondul de rezervă
Articolul următorLEGILE PUTERII. Primarii care nu au primit niciun ban de la guvern pun la cale plângeri penale împotriva premierului