Din ciclul strategiei „Vorbe, nu fapte” a guvernului PSDNL Ciolacu, adus de Iohannis românilor, ieri la Viena s-a consumat încă un episod umilitor pentru România.
În prezența lui Cătălin Predoiu, Austria a spus din nou „nu” aderării noastre la Schengen.
Încă un ministru de interne pus cu mâna de președintele Iohannis se întoarce cu privirea senină, coada între picioare și mâna goală din capitala Austriei.
Aflat într-una din permanentele și lungile sale perioade de pauză, președintele României nu simte nevoia să ne dea vreo explicație pentru promisiunile, din nou false, din ultimele luni că: „o rezolvă”.
De ani de zile numește miniștri paiațe numa’ ego și orgoliu, dar care nu sunt în stare să livreze minime obiectivele esențiale pentru această țară.
Niciodată însă nici el, nici ei nu își asumă răspunderea pentru această stare de fapt într-o guvernare a lașității continue.
În catalogul istoriei „României Educate” dl. Iohannis încheie cu „absent permanent” cel mai gol și sec mandat de președinte.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentProtest spontan la ANAF, inclusiv la Trezorerii. Protestul are loc la ANAF după ce Coaliția a refuzat promisiunile făcute de Boloș angajaților
Articolul următorUn mort și 57 de persoane rănite în urma exploziilor de la Crevedia