Absolvenții claselor a XII-a din Giurgiu care au doresc să beneficieze de sesiuni de recapitulare a materiei la limba română o pot face la fiecare final de săptămână, la cabinetul europarlamentar al lui Dan Motreanu.

“Astăzi (n.red. ieri), a fost prima întâlnire a absolvenților claselor a XII-a din Giurgiu care au dorit să beneficieze de sesiunile de recapitulare a materiei la limba română. Aceste ore sunt susținute de doamna profesoară Alina Meclea căreia îi mulțumesc pentru implicarea, dăruirea, dar și pentru promptitudinea din acest demers.
 
Imagine
La fiecare final de săptămână, atât sâmbăta cât și duminica, între 09:00 și 12:00, ne dorim să vă fim alături, punându-vă la dispoziție un spațiu generos, sediul biroului meu de europarlamentar și vă asigur toate cele necesare, vouă, celor ce veți susține în curând examenul maturității și vă doriți să vă puneți la punct pentru bacalaureat. De săptămâna următoare veți putea beneficia de meditații și la matematică, prin sprijinul și amabilitatea doamnei profesoare Monica Coadă.
Sunt convins că acest mic ajutor acordat tinerilor înseamnă foarte mult pentru viitorul nostru și al comunităților”, explică europarlamentarul Dan Motreanu. 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentPrefectul Alin Stoica, despre scandalul gunoiului din Sectorul 1: Suntem pregătiți pentru măsuri excepționale/Șeful Gărzii de Mediu: Vom vedea dacă sunt elemente pentru plângeri penale
Articolul următorPrimarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat că va candida la funcția de președintele al USR PLUS