Deputatul USR Emanuel Ungureanu a reclamat, în plenul Parlamentului, în noaptea de luni spre marţi, că deputata PSD Matilda Goleac a votat la două cartele, el făcând un apel către liderul grupului social-democraţilor pentru respectarea Regulamentului.

“Am sesizat un vot la două cartele. Este vorba de doamna deputat Matilda Goleac, care a votat la cartela doamnei Vicol Ciorbă Laura Cătălina. Rugămintea mea este să îi atrageţi atenţia colegei să respecte regulamentul. Nu ştiu exact ce se întâmplă cu acele voturi (…), cu acest tip de vot, nu ştiu care este procedura”, a declarat Ungureanu, la dezbaterile de la proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, care conduce şedinţa, l-a invitat pe acesta să facă o sesizare în acest sens.

“Vă rog să formulaţi o sesizare în acest sens şi se poate verifica pe cameră”, a spus Orban.

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a replicat, ironic, să fie reluat fiecare vot pe amendamente: “Eu vă pot face propunerea să luăm de la capăt tot, ca să nu se dubleze vreun vot. Luăm de la început fiecare anexă”.

“Aveţi simţul umorului”, i-a răspuns Ludovic Orban.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentUrsula von der Leyen pregătește pașaportul digital de vaccinare: „Vom înainta o propunere legislativă în martie”
Articolul următorElena Udrea, condamnată la 8 ani de închisoare EXECUTARE în dosarul campaniei prezidențiale, pentru spălare de bani – Ioana Băsescu: 5 ani de închisoare