Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu critică autoritățile pentru că nu au organizat centrele de vaccinare din timp și spune că atitudinea profesorilor și cadrelor medicare este „înfiorătoare”.

Deputatul critică autoritățile pentru că nu au organizat centrele de vaccinare din timp, informează Mediafax.

„Cel mai prost lucru a fost că nu ne-am pregătit din luna august (…). E foarte deranjant că e luna decembrie și noi abia acum ne pregătim pentru aceste centre, când știam din luna august că ne vom vaccina”, spune la RFI Emanuel Ungureanu.

El taxează refuzul multor profesori și cadre medicale de a se vaccina anti-Covid-19.

„Mă deranjează cumplit să văd aceste cifre, 50% din profesori să nu-și dorească să se vaccineze, aproape 40% din cadrele medicale, mi se pare absolut înfiorător. Cum să convingi populația generală să se vaccineze, dacă ai o rată de refuz atât de absurdă în rândul persoanelor care ar trebui să informeze și să convingă marea majoritate a populației să se vaccineze?”, menționează deputatul USR PLUS.

Ungureanu crede că succesul campaniei de vaccinare anti-Covid-19 depinde și de numărul de doze care intră în țară,

„Depindem enorm de numărul de vaccinuri care intră în țară. Eu sper din toată inima să fie autorizată și a treia firmă care produce aceste vaccinuri, ca să avem un număr mai important de vaccinuri”, conchide Emanuel Ungureanu.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentVIDEO Cum a scăpat CEC Bank de privatizare. Cearta dintre Ponta și Băsescu. Istoria celei mai vechi bănci, la „Culisele statului paralel”, ora 18.00
Articolul următorIa pastila SRS: Valul 2 de imunizare