Răsturnare de situație în cazul scandalului politic din familia Lasconi! Elena Lasconi a mințit când a declarat că a participat la referendumul pentru familia tradițională, din 2018. Dovada este chiar buletinul ei, care nu conține timbrul de la referendum. Totul ar fi o lovitură de teatru pentru a propulsa candidatura fiicei ei. Tânăra de 31 de ani care este o susținătoare înfocată a minorităților sexuale a transmis că este momentul ei să urle pentru o lume mai bună, am încheiat citatul. 

Pe 26 mai 2019, cu ocazia alegerilor europarlamentare, Elena Lasconi a publicat pe Facebook și pe Instagram o poză în care apare cu buletinul plin de timbrele aplicate cu ocazia votului. Pe documentul primarului se regăsesc voturile pentru alegerile locale și parlamentare din 2016 și timbrul de la alegerile europarlamentare. Lipsește astfel tocmai dovada participării la referendumul pentru familie din 2018. Controversa este cu atât mai mare pentru că Elena Lasconi a declarat recent că ea susține familia tradițională, formată dintr-o femeie și un bărbat.

„Sunt în continuare în șoc și absolut dezgustată să aflu că mama mea a votat da la referendumul coaliția pentru familie”, a spus fiica acesteia.

După declarația care a stârnit revoltă, fiica Elenei Lasconi a anunțat că vrea să intre în politică și și-a umilit mama pe rețelele sociale. Tânăra de 31 de ani vrea să dea un semnal clar după ce ani întregi a fost citez, „războinic de tastatură”.

„Ca un membru al acelei comunități, sunt absolut dezgustată, dezamăgită și șocată”, a spus Oana Lasconi.

Oana Lasconi a fost crescută de către bunici și s-a stabilit în Franța, după ce a obținut un job în industria jocurilor video. Mai mult, a început trei facultăți, dar nu a terminat nici măcar una până la 31 de ani: Facultatea de Științe Politice, Facultatea de Drept și Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, cu specializare în limba rusă.

Șomera spune că este socialistă, progresistă, anticapitalistă și o susținătoare a comunității LGBTQ. Oana Lasconi și-a acuzat mama de impostură și spune că a abandonat-o de mică.

„Am fost practic forțată să vorbesc despre ce relație extraordinară pe care o avem. A mințit în presă, a spus că m-a crescut singură”, a mai spus aceasta.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentSchema insolvenței premeditate a Evenimentului Zilei. Bobby Păunescu, dezvăluiri explozive pe piața media: acuzații de mărturie mincinoasă
Articolul următorElena Lasconi, după ce a fost renegată: Pur şi simplu m-a doborât. Înainte de funcţii, Oana este şi va rămâne fiica mea cât o să trăiesc