Dan Barna a pierdut 1% din indemnizația lunară brută pentru absente nemotivate de la serviciu în lunile august și septembrie. Pentru numeroase absențe de la lucrările Camerei Deputaților, sancțiunea a fost aplicată de Biroul Pemanent pentru 8 reprezentanți ai USR, cărora li adaugă deputatul PMP, Corneliu Bichineț. Dan Barna, Iulian Bulai, Tudor Benga, Cosette Chichirău,, Stelian Ion, Luminita Maria Jivan și Ionuț Moșteanu nu și au motivat absentele și au fost sancționați potrivit unei note semnate de secretarul Camerei Deputaților, Iulian Iancu (PSD).
Și la Senat parlamentarii dreptei au uitat sa mai treacă pe la serviciu. Președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, și a exprimat public revolta față de absenta reprezentanților PNL și USR de la ședința Biroului Permanent care nu s a putut întruni în absenta cvorumului, ceea ce suspendă lucrările Camerei Superioare și în aceasta săptămâna. 56 de legi așteaptă în zadar aprobarea senatorilor, printre care și actul normativ care dublează alocațiile de stat pentru copii.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 114. Partea bună a pandemiei: au fost curățate autobuzele STB, în sfârșit
Articolul următorDan Barna anunță că deputaţii şi senatorii USR îşi vor depune demisia din Parlament pentru a nu beneficia de pensii speciale