Kelemen Hunor anunţă intensificarea campaniei de comunicare pe tema vaccinului anti-Covid-19:

“Pe tema vaccinului, eu cred că suntem la început, am început bine. Mai e nevoie de o Ordonanţă de Urgenţă prin care putem intensifica această campanie. Probabil că săptămâna viitoare se va adopta. Era pe ordinea de zi, dar am amânat o săptămână. Se va intensifica în mass-media şi în tot ce înseamnă căi de comunicare online, televiziuni, radiouri, printuri şi aşa mai departe. Trebuie să existe un conţinut în această comunicare, un conţinut foarte-foarte bine pus la punct din punct de vedere ştiinţific. După aceea, sigur, trebuie găsite acele forme, modalităţi, prin care oamenii pot fi convinşi. Se va intensifica această campanie, atâta pot să vă spun şi sunt convins că va fi o campanie profesionistă”, a declarat vicepremierul.

El mai afirmă că “trebuie găsite acele modalităţi prin care poţi să-i convingi pe cei care sunt sceptici”, dar se declară convins că în câteva zile acest lucru se va schimba şi aşa cum a fost şi în celelalte campanii, nu numai la noi, peste tot, în fiecare zi se găsesc alte modalităţi.

”Eu zic că va fi OK. Trebuie să aşteptăm şi această OUG, prin care se poate trece la etapa următoare. Eu nu pot să dau sfaturi de comunicare, pentru că acolo sunt specialişti, ştiu ce ar trebui să facă. Exemplele personale sunt importante şi bineînţeles, dincolo de medici, dincolo de oameni de ştiinţă, trebuie să venim şi cu alte personalităţi, cu alţi oameni care transmit mesaje mai personale şi cu mai multe emoţii”, consideră Kelemen Hunor.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 133. Efectul Cumpănașu pe TikTok: suntem pe un teren minat
Articolul următorPremierul Cîțu: “PSD continua campania de fake news”