Scandalul Lasconi ia noi proporții. După ce a desființat-o pentru că susține familia tradițională, liderul USR, Cătălin Drulă afirmă acum că s-a intrat prea mult în intimitatea unei familii. În tot acest scandal, Drulă a avut o singură reacție, în weekend, când i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă din cursa pentru alegerile europarlamentare. 

„Cred că s-a intrat prea mult cu picioarele în intimitatea unei familii şi cred că lucrurile trebuie să se oprească aici!”.

Sunt cele mai recente declarații ale liderului USR în scandalul Lasconi. Drulă a fost întrebat, de altfel, cum răspunde criticilor pe care le-a primit după retragerea primarului de pe listele pentru europarlamentare, dar a declarat că, din punctul său de vedere, subiectul e încheiat.

Afirmațiile liderului USR vin la doar câteva zile de când Drulă a declarat că alegerile personale ale oamenilor nu trebuie să fie subiect de interes pentru oamenii politici.

„Nu e rolul politicienilor care instrumentalizează zona intimă, de identitate, familie, de cum alege să-și trăiscă viața… cred că e o zonă de intimitate, libertate de a-și trăi viața nu una în care politicienii normează”, a spus Drulă.

În calitate de membru al comunității LGBTQ+, Oana Lasconi a declarat din nou că tot ce își dorește este să-i susțină pe membrii acesteia.

Reamintim că scandalul a izbucnit după ce Elena Lasconi, desemnată cu două săptămâni în urmă cap de listă USR pentru alegerile europarlamentare de anul viitor, a dezvăluit într-un interviu că a votat „DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018. Declarația a dus la retragerea sa de pe listă și a provocat o reacție virulentă a fiicei sale, care s-a declarat „dezgustată” de votul mamei ei, spunând că este o „discriminare jegoasă”. 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentPreşedintele USR, Cătălin Drulă, despre PSD și PNL: “Au devalizat bugetul ţării, au crescut cheltuielile fără limită şi acum suntem în faţa unui faliment programat al României”
Articolul următorUSR: Guvernul vulnerabilizează sistemul de sănătate, cei care suferă sunt românii