Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a declarat miercuri pentru News.ro, referindu-se la conflictul cu premierul Florin Cîţu, după ce l-a numit pe acesta ”zombie politic”, că săptămâna trecută, coaliţia de guvernare a trecut printr-un moment greu, iar ”ce s-a spus atunci, s-a spus”. El a admis că poate fiecare dintre ei a exagerat. Ca şi Florin Cîţu, el a refuzat să spună ce au discutat, invocând caracterul privat al discuţiei.

„Săptămâna trecută, coaliţia de guvernare a trecut printr-un moment greu. Ce s-a spus atunci, s-a spus. Poate fiecare am exagerat. Nu vreau să mai redeschidem răni. Am avut discuţii şi în privat cu premierul, care vor rămâne private. Eu sunt un om de echipă şi loial când funcţionăm ca o echipă. Important e actul de guvernare în beneficiul românilor. Avem enorm de muncă şi la ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, şi în toate domeniile. Această coaliţie a găsit resursele de a continua programul de guvernare”, a afirmat Drulă.

El a subliniat că Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR are capacitatea de a reforma această ţară şi de a pune pe baze solide dezvoltarea României în deceniul următor.

Premierul Florin Cîţu a afirmat, miercuri, referindu-se la declaraţia ministrului Cătălin Drulă care l-a numit ”zombie politic”, că ”este o problemă de conştiinţă şi de onoare a celor care fac astfel de declaraţii”.

Florin Cîţu a fost întrebat, miercuri, dacă ministrul Cătălin Drulă şi-a cerut scuze pentru declaraţiile pe care le-a făcut, numindu-l ”zombie politic” şi a afimat: ”Eu am spus cum îi voi reevalua pe miniştri, până la urmă este o problemă de conştiinţă şi de onoare a celor care fac astfel de declaraţii”.

La insistenţele jurnaliştilor, Cîţu a precizat: ”V-aţi obişnuit că nu spun ce discut în privat cu partenerii mei”.

Cătălin Drulă, vicepreşedinte USR PLUS şi ministru al Transporturilor, l-a criticat dur pe premierul Florin Cîţu pentru demiterea lui Vlad Voiculescu, într-un interviu pentru G4Media. ”Un zombie politic”, l-a caracterizat Drulă pe Cîţu.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentPreședintele Iohannis a semnat decretul: Ioana Mihăilă este noul ministru al Sănătății!
Articolul următorPremierul Cîțu le cere românilor să respecte trei reguli ”sfinte” de Paști