Nicușor Dan întinde mâna către români. Actualul edil al capitalei s-a filmat în timp ce îndeamnă oamenii să doneze bani pentru a-i susține campania electorală.

Nicușor Dan a lansat un atac la adresa lui Cristian Popescu Piedone despre care spune că este un interlop care vrea să pună mâna pe banii bucureștenilor.

Reacția primarului de la sectorul 5 nu a întârziat. El spune că primarul general s-a transformat într-un cerșetor și leneș. 

@nicusordanpmb ???? Puteți să-mi sprijiniți campania electorală cu o donație pe site-ul www.nicusordan.ro ???? Sunt candidat independent și spre deosebire de partide nu beneficiez de subvenții din bani publici. ???? Însă campaniile electorale costă. De aceea, fac un apel la dumneavoastră bucureștenii să mă sprijiniți pentru a putea duce mesajele mele la cât mai multe persoane. Vă mulțumesc! #nicusordan #lucruribune #candidatindependent ♬ original sound – Nicusor Dan Primar General
 
 
 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentSocrii lui Cătălin Cherecheș au fost condamnați la 3 ani cu suspendare
Articolul următorBiroul Electoral Central: 15 partide sau alianţe electorale şi şapte independenţi şi-au înregistrat candidaturile pentru alegerile europarlamentare