Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat marți despre contracandidatul său Cristian Popescu Piedone că edilul sectorului 5 are „o șansă reală” de a câștiga funcția de primar al Bucureștiului.

  • „Chiar dacă pentru mulți dintre noi pare ireal, există o șansă reală ca la sfârșitul acestor alegeri primarul Bucureștiului să fie Cristian Popescu Piedone. Pare ireal, dar suntem în această situație. Va fi o campanie electorală foarte dificilă, șansele sunt pentru cine mobilizează mai mulți dintre simpatizanții săi, dintre mine și Cristian Popescu Piedone”, a declarat Nicușor Dan.

Afirmația vine după ce edilul Capitalei declarase recent despre Piedone că “face circ” şi este “un eşec” al clasei politice şi al spaţiului mediatic, el adăugând că primarii unor oraşe occidentale nu “merg cu roaba pe stradă” şi nu acceptă “să li se pupe mâna”.

“Mărturisesc că mi-a luat un timp să înţeleg oamenii care intenţionează să îl voteze pe Cristian Popescu Piedone, pentru că eu cred că faptul că oamenii îşi pun speranţe într-un om cum este Cristian Popescu Piedone înseamnă un eşec al unei clase politice din care fac şi eu parte şi un eşec, cumva, al spaţiului mediatic. (…) Este un măscărici, în esenţă; face circ”, a spus Nicuşor Dan pe 2 aprilie, pentru Realitatea Plus.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentUSR: România nu poate adopta un Cod silvic favorabil mafiei lemnului și dezvoltatorilor imobiliari!
Articolul următorUSR: Noul Cod Silvic, făcut de Ministerul Mediului, distruge pădurea, nu o protejează