Nicuşor Dan a anunţat într-o conferință de presă că va depune luni plângere penală împotriva primarului sectorului 5, Daniel Florea, împotriva directorului Poliţiei Locale a acestui sector şi a şefului firmei de salubritate care asigură servicii de curăţenie în Sectorul 5, după ce conferinţa de presă pe care a organizat-o joi a fost bruiată de şoferii autospecialelor care ridică gunoiul, care au claxonat insistent şi au ambalat motoarele.

.„O să fie mâine (luni – n.r.) la Parchet o plângere penală împotriva primarului Sectorului 5, şefului companiei de salubritate de la Sectorul 5 şi şefului Poliţiei Locale de la Sectorul 5” a declarat Nicuşor Dan într-o conferinţă de presă la care a participat, duminică după amiază.

Acesta a precizat că plângerea nu va fi făcută şi pe numele primarului General Gabriela Firea, dar că aceasta ar trebui să răspundă politic pentru cele întâmplate.

„Nu împotriva Gabrielei Firea, pentru că nu are nimic direct. Ea este responsabilă politic şi trebuie să dea un răspuns din partea PSD Bucureşti dacă este sau nu este de acord cu acţiunile de alaltăieri şi de acum două săptămâni” a mai spus Nicuşor Dan.

O conferinţă de presă susţinută joi de Nicuşor Dan în Sectorul 5 din Bucureşti a fost bruiată. În timp ce candidatul dreptei vorbea, mai multe camioane ale firmei de salubritate au claxonat, au ambalat motoarele şi au circulat prin zonă. Poliţia Locală, căreia Nicuşor Dan i-a cerut să intervină întrucât sunt încălcate liniştea şi ordinea publică, i-a cerut candidatului, dar şi tuturor celor care participau la conferinţa de presă să părăsească partea carosabilă.

Anterior, o altă conferinţă de presă organizată tot pe domeniul public de către Nicuşor Dan a fost întreruptă în repetate rânduri de către viceprimarul general al Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentUSR depune denunț penal la DNA după acțiunile PSD la adresa lui Nicușor Dan
Articolul următor100% TU DECIZI! Păpușarul Daniel Chițoiu și ițele economice. Familie ucisă, de Crăciun, în accident