„Voința este de desființare a acestor companii. Se va întâmpla după o ședință de consiliu. Trebuie terminate în diferite moduri contractele în curs, redelegate atribuțiile, este un proces care durează, poate un an de zile. Voința este de a închide aceste companii. Pentru că serviciile publice plătite de București sunt mai scumpe decât înainte”, a declarat Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, la „Legile Puterii”.

În campania electorală, Nicușor Dan spunea că îl va demite pe David Burghiu, directorul Termoenergetica. Acesta are un venit de circa 6.000 de euro pe lună.

Ce spune acum primarul despre această demitere: „este o promisiune și a Consiliului General, a majorității, cu care am avut un parteneriat în campanie și pe care îl continuăm. Pentru moment, sunt niște consilieri, din 55 doar 45 validați, când vom avea ședinta de Consiliu schimbăm adunarea generară in companii, inclusiv Termenergetica, după aceea schimbăm Consiliile de Administrație și apoi și directotul executiv”.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentFost ofițer SRI și fost procuror, față în față la Realitatea PLUS: Adevărul fără perdea din interiorul sistemului. Politicienii din STATUL PARALEL
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 111. Puiul cu hormoni, mai sigur decât delicatesele din pieța de animale din Wuxan