Mai mulţi membri ai PNL Olt au trecut la USR, de la ultimele scrutinuri electorale, potrivit preşedintelui Fănel Bădici.

Invitat la emisiunea „Reporter 24”, Fănel Bădici a admis că formaţiunea pe care o conduce la nivelul judeţului a primit în rândurile sale foşti membri ai colegilor din alianţă, PNL.

„Da, s-a întâmplat să-şi dorească să vină la noi oameni din PNL, au fost oameni mai supăraţi. Cred că şi avem, pe colo sau pe colo, câte unul care a venit. Principalul criteriu este să nu fi avut la activ mai mult de un partid”, a declarat Bădici, care a adăugat că între cele două partide nu este, totuşi, „o autostradă”.

El a adăugat că şi din alte partide, mai mici sau mai mari, au fost persoane care şi-au dorit să vină la USR, însă nu au îndeplinit anumite criterii.

„Îmi place foarte tare că USR este un partid care şi-a creat anticorpi şi atunci când vin oameni care nu ar fi potriviţi ca ideologie, integritate sau aşa mai departe, avem un organism care îi respinge. De cele mai multe ori nu se ajunge la Biroul Judeţean, se pierd pe drum”, a afirmat Fănel Bădici.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentEuroparlamentar: Taxă digitală pentru marile companii americane care desfășoară activități în UE
Articolul următorMinistrul Justiției, Stelian Ion, despre SIIJ: ”Este o ruşine în privinţa Justiţiei române”