Circul Metropolitan București anunță o premieră de final de vară cum nu s-a mai văzut! Vineri, 21 august, de la ora 18:00, va avea loc spectacolul-provocare ”Magia Circului – Povești cu Cai, Apă și Foc”, o reprezentație în aer liber.

Spectacolul marchează excelența reprezentațiilor jucate de artiștii Circului Metropolitan, pentru prima dată în România, în zona special amenajată din vecinătatea sălii de spectacole din Aleea Circului nr. 15.

Superbii cai, conduși magistral de Trupa de călăreți a Circului Metropolitan, completează perfect un spectacol nou plin de culoare, grație, forță, maiestrie și tensiune. Fachiri, acrobați subacvatici, demostrații ecvestre, salturi prin cercuri de foc și multe alte momente care vor ține spectatorii mari și mici cu sufletul la gură sunt pregătite pentru a prinde viață în fiecare seară de weekend, începând din această săptămână. Circul Metropolitan București va prezenta în tot sezonul cald spectacole inedite, create special pentru a fi jucate în aer liber, care se vor desfășura în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, pentru ca spectatorii din Capitală să se poată bucura în voie și în siguranță de actul artistic în deplinătatea lui. Toți cei care care vor trece pragul arenei exterioare special amenajate, în condiții speciale de protecție, în raport cu exigențele impuse de pandemie, vor putea admira excelența, eleganța, precizia și performanța și se vor încărca de energie și multă veselie, se arată într-un comunicat.

Programul și regulamentul sunt disponibile pe Facebook sau pe www.circulmetropolitan.ro

Articolul precedent100% TU DECIZI! Simona Spătaru țintește Primăria de la 4. Vrea ca sudul să fie ca nordul Capitalei
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 49. Japonezii tot japonezi rămân