Continuă circul cu șefa reziștilor de la Sectorul 1. Clotilde Armand cheamă bucureștenii care au votat-o să vină la o ședință extraordinară la sediul Primăriei. 

Edilul celui mai bogat sector denunță „sabotajele grupării Firea-Burduja” și acuză că din cauza tandemului politic PNL-PSD, investițiile primăriței-rezist sunt blocate. Mai mult, aceasta spune că proiectele sunt votate doar când locuitorii Sectorului 1 vin și le susțin în Consiliul Local, de aceea cheamă bucureștenii în ședință. Clotilde Armand susține că este sabotată încă de când a fost aleasă. În continuare, primărița-pompier susține că administrația locală a sectorului a fost blocată prin „amendamente ticăloase” de gruparea Firea-Burduja, iar situația cea mai gravă este la ADP Sector 1, care a primit doar o treime din bugetul solicitat. 

Citește și Clotilde Armand, din nou în vizorul DNA: plângere după ce edilul ar fi cedat gratuit două imobile renovate din bani publici

Vezi și Încă o lovitură pentru primărița de la Sectorul 1. Clotilde Armand, acuzată că a încălcat independența procurorilor

Articolul precedentPSD și PNL au luat 10 milioane de euro în martie de la bolnavi și mame
Articolul următorElena Lasconi a dat cărțile pe față la Culisele Statului Paralel. L-ar susține pe Iohannis pentru șefia NATO? Dacă au nevoie de oameni care să nu facă nimic, DA!