Război total pe scena politică! Primărița Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că îl dă în judecată pe premierul Marcel Ciolacu! Asta după ce în discursul susținut ieri în Parlament, acesta a criticat schimbarea de atitudine a USR vizavi de demnitarii cercetați pentru presupuse fapte de corupție.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat, miercuri, că îl dă în judecată pe premierul Marcel Ciolacu, după ce acesta a susținut, în plenul Parlamentului, că ea este „penală”.

„Ciolacu: ’’Clotilde penală!’’

Facts: Nu există nicio condamnare în Justiție la adresa mea și nici n-a existat până acum.

Ciolacu: ’’Clotilde a furat voturi!’’
Facts: Tribunalul București a respins toate cele (atenție!) 125 de contestații depuse de fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora și de angajați ai Primăriei Sector 1. Astfel, alegerea mea în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv.
Consultanții PSD au ales punctaj pentru pesediști după ce autoritățile statului i-au prins la furat: Clotilde e de vină! Sigur că nu este de mirare cum un asemenea partid folosește vocea prim-ministrului său pentru propagarea minciunilor în presa cumpărată cu banii din subvenție.

Înțeleg disperarea lui Ciolacu fiindcă în Sectorul 1 am prins PSD cum a prejudiciat comunitate cu 1 miliard lei. Când nu-i mai lași să fure asta se întâmplă. Pentru suma asta sunt în stare să fie atât de iraționali. E ca o boală. Pentru că unii cetățeni au căzut în capcana lor m-am gândit să demontez că retorica lui Marcel Ciolacu și a colegilor săi este o minciună. Așa că am decis să-l acționez în instanță pe prim-mincinosul țării, pe șeful PSD. Într-o țară democratică personaje sinistre precum Marcel Ciolacu trebuie să învețe că atunci când minți plătești”, a spus Clotilde Armand.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentO nouă sinecură a lui Sorin Grindeanu ajunge de la Transporturi la Sănătate! Casiera de autobază, salariu mai mare decât medicii
Articolul următorVicepreşedintele USR Dan Barna: Singurul instrument care poate să fie eficient astăzi este atacul la Curtea Constituţională