Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat luni seară, la scurt timp după producerea tragediei de la Spitalul ”Victor Babeș”, că a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 pentru găsirea vinovaților. 

Luni seară, trei pacienți internați la ”Victor Babeș” au decedat în urma unei defecțiuni la TIR-ul de Terapie Intensivă din curtea spitalului.

”În această seară, din nefericire, au decedat în condiții neclare trei pacienți de la Spitalul Victor Babeș din Capitală. E o tragedie, un moment dramatic în care vieți omenești au fost pierdute. Prezint condoleanțe familiilor care i-au pierdut pe cei dragi astăzi.

Am sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu această situație, fiindcă vinovații trebuie identificați și pedepsiți. Am solicitat colaborarea deplină a personalului acestui spital în cadrul cercetărilor care vor avea loc. 

Voi reveni cu detalii”, a scris Dan pe pagina de Facebook. 

Citește și: ”DSU, condus de Raed Arafat, primul ANUNȚ după tragedia de la spitalul „Victor Babeș” – trei pacienți bolnavi de COVID-19 AU MURIT”

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentPANĂ de oxigen la spitalul Victor Babeș din Capitală – cel puțin 3 pacienți din TIR-ul de ATI AU MURIT
Articolul următorDeputatul Iulian Bulai despre tragedia de la ”Victor Babeș”: ”E o manipulare groaznică că noi suntem vinovați de acest lucru”