Primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat că a primit rezultatul testului pentru Covid, făcut după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată, și că acesta este negativ.

„Am primit rezultatul testului de azi dimineață, e negativ. Voi rămâne în autoizolare voluntară până la un al doilea test pe care îl voi face la sfârșitul săptămânii”, a scris pe Facebook Dominic Fritz.

Acesta a precizat că a purtat mască în timpul întâlnirii pe care a avut-o luni cu o persoană, care marți a fost confirmată pozitiv pentru noul coronavirus.

„Subliniez că datorită faptului că amândoi am purtat mască, ancheta epidemiologică a stabilit că nu am fost . Recomandarea mea pentru voi toți este să purtați mască și să păstrați distanța oriunde puteți, chiar și când sunteți cu prieteni sau colegi. Șansele ca în următoarele luni să intrați în contact cu o persoană infectată sunt mari și singura cale să evitați carantina obligatorie este să respectați acele reguli”, a mai scris Dominic Fritz pe rețeaua de socilizare.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentSenatorul USR Florina Presadă: „Voi demisiona din Parlament pentru a nu beneficia de pensie specială”
Articolul următorPLUS a definitivat lista candidaţilor pe Bucureşti pentru alegerile parlamentare